Cirklar i Slottsskogen

Skulptur v. 3-4

Blå cirklar har markerats på marken på olika platser i Slottsskogen. Eleverna får tilldelat sej varsin ring .

Arbetet startas upp med att varje elev står stilla i ringen under tio minuter. Under den tiden ska alla försöka förhålla sej så öppet till vad som händer, samla in synintryck, lukter, ljud, föremål, minnas eventuella samtal etc.

Tillbaka på skolan startas arbetet med att hitta en egen idé utifrån de insamlade intrycken. Syftet med kursen är att utifrån arrangerad situation kunna hitta ingångar till sitt eget arbete.

Bilder på deras arbeten finns ju på torsdag, då vi har redovisning. Bilderna som bifogas här visar bara stackars frusna elever…men det kan ju leda till en hel del det också.

Malin Bogholt, gästlärare på skulpturavdelningen