Besked från Högskolorna

Arbetstempot har varit hårt på skolan och de sista ansökningarna till de konstnärliga högskolorna gick i väg i förra veckan. De första beskeden på vilka som har kommit in på de olika skolorna har börjat droppa in och vi väntar fortfarande på fler svar. Än så länge har fem elever kommit in på HDK, en på Konsthögskolan i Köpenhamn och två på Goldsmith i London. Tre ska på intervju i Umeå, tre på Konstfack, en till Amsterdam och ytterligare tre ska på intervju på Chelsea School of Art i London.

Vill ni veta vilka elever som kom in på vilken skolor förra året så hittar ni den informationen under fliken “Skola. Vad händer efter avslutad utbildning” på vår hemsida. Ni som missade vårt Öppna Hus i helgen har chansen att besöka Dômen Konstskola under vår elevutställning den 15 maj. Missa inte detta!