Nu är det knappt en vecka sedan vi började undervisa på distans och det känns märkligt att inte veta hur länge detta ska fortgå. Det är tråkigt att inte träffa skolans studerande och personal i riktiga livet. Samtidigt är det lärorikt och en spännande utmaning att använda sig av nya undervisningsmetoder med nätbaserade ateljésamtal, teknikintroduktioner, föreläsningar, genomgångar m.m.

Utöver våra fyra huvudlärare har vi den här veckan två gästlärare som har kurser, Niklas Eneblom på Måleri år 1 och Sara Bonde som ansvarar för andra årets målerielever.

Till sist så vill jag påminna er om att ansökningarna till skolans tre utbildningar måleri, grafik och skulptur öppnar den 30 mars. Har ni frågor om ansökningen får ni gärna kontakta mig på anna.persson@domenkonstskola.se eller på tel 0739-865488.

Hälsningar från Anna Persson, skolchef på Dômen konstskola